dijous, 11 de novembre del 2021

MÉS PER VALERIA, ONLY MURDERS IN THE BULIDING I NCIS: HAWAII

Ara que ja fa un parell de mesos que vam poder gaudir de les seves estrenes. És el torn dels canals i les plataformes que han de començar a decidir el futur de les seves sèries. De moment tenim bones notícies tant per Valeria, Only Murders in the buliding i NCIS: Hawaii.

La sèrie de Netflix té una renovació amb regust amarg ja que la tercera serà l'última entrega de Valeria. Tot i que hi ha 4 novel·les de l'Elisabet Benavent, la ficció protagonitzada per la Diana Gómez només tindrà tres temporades. La sèrie no ha estat mai una fidel adaptació dels llibres però a les temporades si que extreien situacions del seu llibre corresponent. Així ens queda esperar que l'última tanda de capítols sàpiga tancar bé la història bé sigui concentrant moltes anècdotes de les quatre amigues de forma molt comprimida o bé saltant-se algunes parts per a que tinguin temps a tancar tot el que està obert. Sobre la data d'estrena i el número de capítols encara no s'ha dit res de forma oficial. Si que podem dir que serà el 2022 i s'espera que siguin 8 episodis més.


Una altra sèrie que està d'enhorabona és Only Murders in the Building. La comèdia protagonitzada per Steve Martin, Martin Short i Selena Gómez ha acabat amb un èxit rotund la primera temporada i ha connectat amb l'audiència d'una forma inesperada. Hulu ha decidit concedir una temporada més a aquesta sèrie que segueix a tres veïns desconeguts que comparteixen una afició pels podcasts de true crime i després d'un assassinat al seu edifici decideixen iniciar-ne un.

La CBS ha concedit una temporada sencera a NCIS: Hawaii sent la primera sèrie juntament amb FBI: International, d'entre les que es van estrenar aquesta tardor, en obtenir la renovació de mitja temporada. El drama policial tenia fins ara firmats només 13 capítols i en els dos mesos que portem de novetats s'ha convertit en l'estrena més exitosa de la temporada. El seu debut va ser vist per 6.6 milions d'espectadors. Ara restem a l'espera que es confirmi que aquesta nova comanda sigui de 9 capítols com és habitual o si l'era post covid ha afectat en aquest aspecte i la quantitat serà menor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada