dissabte, 31 de desembre del 2022

LES ENTRADES AMB MÉS ÈXIT DEL 2022

Tot i que aquest any no ha estat un any de moltes publicacions ni notícies aquí hi ha un resum de les 5 entrades que més us han cridat l'atenció.

5. ESTRENA DE MAN VS. BEE

Per començar, les noves sèries són les que més us han cridat l'atenció enguany. Man vs Bee és la nova comèdia de Rowan Atkinson (AKA Mr Bean) que té una premissa d'humor absurd que em va cridar molt l'atenció. Un home que ha de cuidar una mansió i les coses se li compliquen quan una abella entra al habitatge. Aquí la review: Man vs. Bee.



4. HOW I MET YOUR FATHER

Una altra sèrie que s'ha estrenat aquest 2022 és el spin-off de How I met your mother. Quan es va publicar el tràiler i el pòster ja vaig pre-jutjar dient que semblava la típica sitcom americana que cancel·larien a la primera temporada, però després de veure el primer capítol em va semblar digne de més entregues. De fet, així ho han sentit també a Hulu que l'ha renovat per a una segona temporada que podrem veure pròximament.


3. REVIEW DE SEINFELD

Aquest any he intentat seguir, dins de les meves possibilitats, la sèrie de reviews de Seinfeld  que vaig iniciar l'any passat aprofitant que aquest clàssic de la televisió americana estava disponible a Netflix. Cada temporada penjo la review del capítol que m'ha semblat més notable. I el que més ha destacat entre totes aquestes reviews que he escrit és: The contest (4x11).



2. ÚLTIMA PER A MILLION LITTLE THINGS

Tot i que era una notícia que es rumorejava, al setembre vam saber que la sèrie de James Roday acabaria amb la seva cinquena temporada. No vull saber que faré la temporada que ve sense sèries de llagrimeta fàcil, però de moment encara ens queda gaudir d'aquesta mitja temporada que s'estrenarà en els propers mesos.



1. FINAL DE THIS IS US EN CASTELLÀ

I finalment la notícia més llegida d'aquest blog ha estat per This is us. El 2022 ha estat l'any de moltes novetats però també ha estat l'any que ens hem acomiadat de la família Pearson. Tant en castellà com en anglès, el drama familiar va emetre el seu final la primavera passada. Aquí podeu recuperar la meva opinió: Final This Is Us.


I com fan a tot bon recull de Youtube que repassa els Top de l'any, aquí queda l'espai per la honorable mention:

YOU CAN'T ALWAYS GET WHAT YOU WANT

Aquest any he tornat a escriure sobre la música a les sèries, en especial a House, i en encara més concret sobre la cançó dels Rolling Stones. Un súper post sobre la història que hi ha darrere d'aquesta cançó i el seu vincle amb la sèrie de David Shore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada