divendres, 4 de gener del 2019

DEIXEM ENRERE EL 2018

Amb una mica més de retràs del que és habitual i després d'haver parlat de les 5 entrades amb més èxit del 2018, avui arriba un resum de tots els posts d'aquest blog de l'últim any.

141 posts s'han publicat durant els 365 dies en aquesta pàgina. Començàvem el Gener acomiadant-nos de Merlí, la sèrie de Tv3 que emetia la seva última temporada després de tres anys en antena i un èxit absolut. També va ser a principis d'any que ens vam assabentar que Prison Break podria tenir una nova temporada.

Per Febrer vam saber que Bill Gates faria un cameo en un capítol de The Big Bang Theory (11x18). Un mes més tard vam poder veure com es reunia tot l'elenc de Dawson's Creek 20 anys després per a una sessió de fotografia de la revista Entretainment Weekly. Pocs dies després s'estrenava una sèrie en la que tenia moltes esperances, Alex Inc, però aviat vam veure que no tenia futur.

Imatge relacionada


Pel maig el blog es va plagar de posts sobre els Upfronts que van quedar resumits en tres novetats: A million little things, New Amsterdam i Abby's (que encara no s'ha estrenat). També aquell mateix mes es va celebrar el Dia de l'orgull friki sobre el qual vaig parlar-ne en un post diferent als habituals.

Abans que entrés l'estiu i les seves respectives vacances vaig escriure sobre cinc sèries ideals per a desconnectar. Però en el mes de Juny es van fer més populars la meva review sobre el final de The Fosters, i la meva explicació sobre perquè després d'haver vist el primer capítol la segona temporada de 13 Reasons why em semblava una merda.

Resultat d'imatges de 13 reasons why season 2

El Juliol es presentava escàs de notícies fins que vam saber que Diona Reasonover substituiria a Pauley Perrette com a forense oficial del NCIS. L'agost el vam acabar amb unes notícies tristes pels fans de The Big Bang Theory ja que la CBS ens va fer saber que la dotzena seria l'última temporada per a Jim Parsons i companyia.

A Setembre ja torna tot a tenir vida, i va ser aleshores que ens vam assabentar que s'estava cuinant un spin-off de The Fosters que comptaria amb cameos de tota la família. També va ser aquest mes que es va estrenar la nova sèrie de James Roday (Psych): A Million Little Things.

Resultat d'imatges de a million little things

Mentre encara estàvem paint les novetats va arribar el mes d'Octubre amb un capítol musical de NCIS: New OrleansNo va ser fins a Novembre que no us vaig parlar per primera vegada de New Amsterdam, la nova sèrie de Ryan Eggold (The Blacklist)

I així com començàvem l'any acomiadant-nos de Merlí, acabem l'any amb bones notícies per als fans de la sèrie catalana: Movistar+ i Tv3 han arribat a un acord per a produir un spin-off basat en la vida d'en Pol Rubio (Carlos Cuevas).

Resultat d'imatges de spin off de merli

Però en el que més he treballat al llarg de tot l'any és en la secció de Reviews, que a l'hora també són els posts que acumulen més visites. Tot i que no ha sigut tot ho regular que desitjaria, aquí us deixo amb tots els capítols que he comentat al llarg de les 52 setmanes:

13 REASONS WHY

A MILLION LITTLE THINGS
1x01 Pilot
1x09 Prespective

ALEX INC
1x01 Pilot

MERLÍ
3x14 Merlí Bergeron

NCIS
15x24 Date with Destiny

NEW AMSTERDAM
1x01 Pilot

SUITS
7x16 Good-Bye

THE BIG BANG THEORY
11x18 The Gates Excitation
11x22 The monetary insuffiency
11x24 The bow tie asymmetry
12x02 The wedding gift wormhole

THE FOSTERS
5x19 Many Roads
5x22 Where the heart is

THE GOOD DOCTOR
2x04 Though titmouse

THE MARVELOUS MRS. MAISEL
1x03 Because you left
1x04 The disappointment of the Dionne Quintuplets
1x05 Doink
1x06 Mrs. X at the Gaslight
1x07 Put that on your plate!
1x08 Thank You and Good Night
2x01 Simone
2x02 Mid-way to Mid-town

THIS IS US
2x11 The fifth wheel
3x07 Sometimes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada